Friday, May 2, 2008

Igor en Kamagurka in De Kring

Op 19 april trad Kamagurka op in Zaal De Kring in Balegem, en dat dankzij de vrolijke kerels van Let It Happen.

In het voorprogramma een zekere Igor, die daarvoor speciaal uit Poperinge gekomen was. Een feeestelijke opwarmer die de zaal meteen op zijn hand had, en die de plaatselijke would-be komiek meteen het podium opjoste.En daarna kwam Kama, die zeer benieuwd was naar de uitslag van de voetbalwedstrijd met Oostende. Dankzij een gewillige I-Phone bezitter in de zaal, werd hij ook tijdens zijn show op de hoogte gehouden van de uitslag.

Er ontstond een zodanige interactie met de zaal, dat Kama na de overwinning zelfs een vat bier trakteerde aan de aanwezigen ! (Dennis Aspeele, de organisator, dacht even aan de gemiste inkomsten van Let It Happen, trok wit weg achter zijn neus, maar vond natuurlijk alweer dat de sfeer en de ambiance belangrijker zijn dan de centen!)

Als klap op de vuurpijl beloofde Kama ook nog de volgende zondag een bus in te leggen om de aanwezigen gratis naar de volgende wedstrijd van Oostende te halen. (en alzo geschiedde !)

Balegem ? U bent er nog nooit naar een optreden geweest ? Balegem, U heeft er nog nooit opgetreden ? Jongensjongens, een gat in uw cultuur !

0 comments: