Monday, May 2, 2011

RCBH 2011 : Regularity (iii)

Het komt er dus op aan om continu de geafficheerde afstand te vergelijken met de afstand op de tripmaster.. Het zou toch gemakkelijk zijn mocht de PC rechtstreeks verbonden zijn met de tripmaster, en zelf zeggen : te traag 10m, te snel 20m, OK.

Daar zeg je zo wat. Awel, er is in Spanje een kerel die een toestelletje ontwikkeld heeft dat aangesloten wordt op de sonde van de tripmaster, en de afstand continu vergelijkt met de ingestelde gemiddelden, en door middel van gekleurde lampjes aangeeft of je sneller of trager moet rijden.
Bovendien heeft dat ding de mogelijkheid om er tijdens het rijden ‘extra meters’ aan toe te voegen, om zo de trip de corrigeren voor de afgesneden bochten.
En het heeft een extra display dat in het gezichtsveld van de piloot kan gehangen worden, zodat de co enkel nog moet navigeren en metertjes toevoegen.



Kansloos. Dat ben je zonder Blunik. De tijdsverschillen tussen de eersten bedragen 10den van seconden. Wat in wezen wil zeggen dat het verschil tussen de eerste en de 10de pure luck is.

We zijn dus alweer ergens in de middenmoot geƫindigd. BlunicquƩ, comme dit mon pilote.

0 comments: